Nyheter för tejejar 12+

Vi erbjuder dig som tjej olika fritidsalternativ där vi koncentrar oss på att ha kul samtidigt som vi gör något gott för kroppen.
Har du lust att förbereda dig fysiskt inför en spännande trekamp mot andra kompisar eller klasser, så har du möjlighet att träna upp din styrka, balans, och koordination på Holmaskolan där vi håller till på lördagar. Där kan du bland annat dansa, spela olika bollsporter och utföra hinderbanor. Då vi också tycker det är viktigt att du ska våga göra det du innerst inne brinner för,och hade velat göra på en vanlig idrottslektion, får du här chansen att själv styra innehållet i vår träning och även vara ledare för de andra lite då och då. Det är helt upp till dig.
Vi kommer även vid några tillfällen lära er göra bra mellanmål som kroppen mår riktigt bra av. Men mer information om detta kommer vi att skicka ut via mail när det närmar sig.
Hos oss lär du dig att samarbeta med andra tjejer oavsett ålder. Vi anser dessutom att man lär sig bäst genom att lära känna olika sorters människor då vi fungerar på olika sätt och därmed har olika erfarenheter som vi kan dela med oss av.  Vi anser även att det är viktigt att visa respekt för varandras olikheter, och därmed ingår sådana moment i våra träffar.  Vi hjälps även åt att lära varandra på ett roligt och lätt sätt hur mat påverkar oss både mentalt och fysiskt.

Tid: Lördagar kl: 15:00-17:00
Plats: Holma skolan
Hyacintgatan 49, 215 26 Malmö
Kontakt: 076-0806699
Afghanskt Akademiskt KulturCentrum i Sverige

Kommentarer inaktiverade.